Skip to main content

Kedves Tűzoltók, Rendőrök, Mentősök, Nővérek és Ápolók!

​A Budapesti Történeti Múzeum szeretné megköszönni a tűzoltók, rendőrök, mentősök, nővérek, ápolók áldozatos munkáját és támogatni Őket abban, hogy szabadidejüket kellemes, valódi feltöltődést biztosító rekreációs programokkal tölthessék. E célból indítottuk el „Hétköznapi Hősök” nevű programunkat. Ennek keretében hétköznapi hőseink ingyenesen, partnereik 1000 Ft-os kísérőjeggyel, gyermekeik (18 éves korig) ingyenesen vehetnek részt bármelyik, a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeum által szervezett rendezvényen. A kísérő jegy az alábbi gombra kattintva vásárolható meg.

„Felhívjuk figyelmüket, hogy a 70 év feletti látogatóink számára a múzeum kiállításainak megtekintése ingyenes ugyan, de programokon való részvétel a programra szóló jegy megváltásával lehetséges. Ebben az esetben tehát, amennyiben a hétköznapi hős kísérője 70 év feletti személy (max. 1 fő), számára az 1000 Ft-os „hétköznapi hős kísérője jegy” megváltása, olcsóbb program esetében az adott program jegyének megváltása szükséges.”

A programok listáját és leírását ide kattintva vagy a programok fül alatt ismerhetik meg.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 70 év feletti látogatóink számára a múzeum kiállításainak megtekintése ingyenes ugyan, de programokon való részvétel a programra szóló jegy megváltásával lehetséges. Ebben az esetben tehát, amennyiben a hétköznapi hős kísérője 70 év feletti személy (max. 1 fő), számára az 1000 Ft-os „hétköznapi hős kísérője jegy” megváltása, olcsóbb program esetében az adott program jegyének megváltása szükséges.

A programok listáját és leírását ide kattintva vagy a programok fül alatt ismerhetik meg.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a „Programregisztráció” gombra kattintva tudnak.

Kérjük, amennyiben mégsem tud részt venni az adott rendezvényen, szíveskedjen jelezni a következő e-mail címen info@btm.hu vagy hétfőtől péntekig 9.00 és 16.00 óra között a 0614878871-es telefonszámon.

Regisztrációt követően a helyszínen, a program megkezdése előtt tudja átvenni ingyenes jegyét a múzeum jegypénztárában.

Fontos tudni, hogy ehhez szükséges bemutatnia személyi igazolványát, valamint a tűzoltók, rendőrök és mentősök számára kiállított szolgálati igazolványt, a nővérek és ápolók számára pedig a MESZK/akkreditációs kártyát, ezek hiányában egy, a munkakör betöltésére vonatkozó hivatalos igazolást. A kísérői jegy pedig csak a hétköznapi hős jelenlétében váltható meg.

A hétköznapi hősök nem egy időszakos kezdeményezés, célunk, hogy a program hosszú távon és állandó jelleggel tegye elérhetővé a kultúrát és szórakozást a Hőseink számára. ​

További információ: info@btm.hu