Skip to main content

Amikor úgy érzed, hogy róluk már mindent tudsz, felmerül egy új téma: BUDAPEST!

Kolovratnik Krisztián ismert emberekkel beszélget a 150 éves Budapest kapcsán arról, hogy budapestiként hogyan viszonyulnak a fővároshoz, hogy alakította a város az identitásukat, hogyan alakították ők maguk Budapest kulturális életét, milyen az ő szemükön keresztül ez a nagyváros a hétköznapokban, évtizedes változásaiban.

Megtudjuk, milyen hatással lehetett és lehet ma egy alkotó a főváros kulturális életére, és hogyan formálta ez a lehetőségekben gazdag város a személyiségüket, életüket.

A Budapest-hatás című időszaki kiállítás kapcsán megrendezett sorozat utolsó alkalmával Kolovratnik Krisztián beszélgetőpartnerei lesznek:

Geszti Péter eMeRTon-díjas előadóművész és reklámszakember
Badár Sándor Karinthy-gyűrűs színész, humorista
Török Ferenc Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró

Kapcsolódó kiállítás:
A Budapest-hatás

Helyszín:
földszint, Barokk csarnok

A programjeggyel a programot megelőző órákban lehetőség van a teljes múzeum bejárására: a pinceszinteken a középkori palotaterek és leletek, az emeleteken az időszaki- és állandó kiállításaink. ​

Jegyárak:
Felnőtt: 3800 Ft
Ifjúsági/Diák/Nyugdíjas (26 év alatt, 62 év felett, illetve érvényes diákigazolvánnyal): 1900 Ft
​Online jegyvásárlásnál a kosárba helyezés után lehet a kedvezményt kiválasztani.
​A programjegy mellé normál múzeumi belépő vásárlása NEM szükséges.

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Történeti Múzeum eseményein kép- és hangfelvétel készül, melyet a múzeum a kommunikációs felületein nyilvánosságra hoz.

A felvétel törlését az info@btm.hu címen kérheti. A vonatkozó adatkezelési tájékoztató elérhetősége: adatkezelési tájékoztató.

2024.03.22.
16:30 — 18:00

Földszint | Barokk csarnok

iCal